Shoppat igår! :D

Var som sagt på stan igår med therese, :) Jag var jättestolt och kände mig ekonomisk när jag bara handlat för 600, men efteråt kom jag att tänka på att jag inte köpt något vettigt! hm :p

Var rätt chockad att jag handlade i LJUSBLÅTT! och PÄRLOR! Omg, not me! :)
Kjol från hm
Smycken från Bikbok
Hårsnodd från therese <3 hon är så söt! tack vännen :)

sfuin

Superwoman!

Jag kanske är superwoman endå :p Möblerat om mitt rum helt själv idag!! (förutom att jag itne flyttade dem tunga sakerna själv...)

Nu är iaf rummet ett helt nytt rum nästan, blev lite rymligare. Rensade ut min lilla garderob, kastade en hel svart sopsäck med kläder. Jag kommer ge bort endel kläder, helt oanvända eller bara använda nån enstaka gång, har en förmåga att inpulsköpa massa kläder :)

sdfhbf

Precis sett på Management.

Jag har precis sett på en jättebra film, Management heter den. Med Jennifer Aniston och Steve Shawn. Ett komedidrama kan man säga, jag skrattade rejält emellanåt men samtidigt fick man tårar i ögonen. Rekomenderas!

dfgsdikjn

Trött i armarna o sleten, men jävligt gla endå

Hejhej!
Jaha, nu är jag hemma från stan. Kom hem halv sex och somnade på sängen, hm? Kanske är för att jag gick upp så "extremt" tidigt? 

Vi sprang väll runt i de flesta butiker, provade kläder och hade väldigt roligt. Eller roligt o roligt, kan ju säga att vi behövde en varsin drink efteråt för att återställa "provrumsångesten". Hur kommer det sig att man alltid ser så otroligt hemsk ut i provrum? Själv har jag ingen aning. Det kanske är för att man är på jakt efter ett klädplagg som sitter perfekt o döljer dem rätta ställena? När man väl har köpt något har man ju inget annat val än att accepera hur man ser ut i dem o nöja sig :p Nästa gång ska jag blunda när jag går in i provrummet.

Köpte iaf massor med fina saker, och det gick på "bara" 600 kr! :D

Uppe "tidigt"

Godmorgon! Nu är jag uppe och ingång och ska duscha och göra mig i ordning för idag ska jag och therese ut på stan! :) Vi ska shoppa o ha det allmänt trevligt. Behöver ett par jeans tror jag, och några tshirts. Eller jag kankse bara försöker övertyga mig själv att jag behöver det? Haha.

shopaholic

Städdag!

Ohejohå :p idag har jag städat en j'vla massa! Rensat ut hela byrån och bokhyllan, ni andra hoppingtokiga tjejer vet ju hur mycket krimskrams som samlas där! Har iaf kastat en sopsäck med böcker, smycken o några tröjor. Så nu är det fint där iaf!

I morgon ska jag städa ur mina 3 garderober plus klädhögen bakom dörren. Kommer nog kasta endel eller kolla om det är någon som vill ha det (har mycket som jag inte använt o inte lär använda heller)

omg im such a babyface

gjorde mig lite fin innan nöjes i lördags :) riktigt kul kväll!
piojoi

3 things

A girl just need 3 things in her life
Love to make her weak
Alcohol to make her strong
And Friends to pick her up when the first two makes her hit the ground


sorry för dålig update!

Jag har haft besök här och haft jätteroligt, varit ute och shoppat massa och helt enkelt inte haft tid för bloggen :)

Citat

Dagen citat är av Alexa Young:

Forgiveness is the release of all hope for a better past.

När någon jag tycker om har sårat mig, så blir jag ibland arg och ledsen, det är normalt och så blir det ju för alla! Kan man inte förlåta så brukar det leda till bitterhet, och där vill jag inte hamna, för en bitter person fastnar ofta i ett ledsamt tänkesätt och det blir svårare och svårare att ta sig ur. Man blir mer känslig och tillslut känner man att man itne kan lita på någon. Där vill absolut inte jag hamna, för visst är det ett val att förlåta? Jag ser det så. Man kan välja att förlåta och låta det passera, det kanske inte blir som förr men man binder inte någon förevigt vid skuld som man gör om man inte förlåter. Förlåt inte bara för din egen skull. Visst finns det saker som faktiskt är omöjliga att förlåta då dem upprepar sig om och om igen, och om personen visar äkta ånger så kanske inte förlåtelse räcker. Då behöver man kanske ha en förståelse för denna personen och se bakom problemen.

Att kunna förlåta är en befrielse, och man slipper hamna i ett träsk, man måste sluta jaga efter ett perfekt förflutet. Det går inte att ändra nu. Se frammåt istället

citatet är lite deprimerande, men det är ju så. det är inte lätt att förlåta



Ut och gå med rossy igen

Hejhopp! nu ska jag ut och gå med ross igen i snön, det är lite mörkare ute nu så lite läskigt är det ju..
Iaf, har sovit en stund (brukar aldrig göra det annars) och pratat med marcus i telefon. ska sätta mig och försöka få ihop tavlorna som ska vara färdigmålade om 9 dagar eller nåt, det lär ju ta sin tid!

Bjuder på en bild till!

Snowzaross, snowza, snowza.blogg.se, snowz, julia nilsson, blogg, hundblogg

Kramhej!

Bilder från promenaden

Therese tog några kort på mig o ross i snön :D Tänkte att jag kunde lägga ut dem här.

Här är en bild på han när han "sitter fint".. Med lite hjälp

hej julia nilsson, snowza, blogg, hundblogg.

Hund som inte kan stå still...

sött, ross, vinterbild, hund, snö



Ut i ovädret

Hejhej alla läsare! :)

Har precis kommit in från en långpromenad i snön, uh vad ruggigt och kallt det var ute! Men vackert o fint!
Tog iaf med mig mina två husdjur therese och ross, och vi gick till konsum. Tänkte att eftersom att dem tagit bort sin "inga hundar" skylt så borde man ju få ta med en litten valp in där (det är lag på att man ska ha skylt om man inte får ta med sig djur dit) Men han som stog i kassan blev sur? bra sätt att hantera kunder... Då blev jag faktiskt lite sur tillbaka... Har varit väldigt sur dem senaste dagarna, jag vet inte varför, jag brukar ju vara så go o gla!
Eller.. Jättesur o jättesur, är väll vanlig-tjej-med-pms sur.


Mutter

Jag är på lite dåligt humör just nu, sitter o muttrar för mig själv o therese säger att hon inte hör vad jag säger när jag muttrar så. Det snöade ute o jag blev kall o blöt o ledsen :'(

bara för att det var oerhört viktig info.

Tirra gästbloggar

Hej! julia är bäst


Tirra gästbloggar

Hej! julia är bäst

!"#¤%&

Hhahaha! Stackars lilla telefonförsäljare! Lite småsur just nu över nåt som hände i torsdags (jag brukar ju inte va långsint?)
Sitter på andra sidan huset så jag måste springa till telefonen om det ringer, och vi har barngrindar osv pga ross. Hon ringde en gång, och jag sprang till telefonen, precis när jag kom fram lades det på. Blev sur så in i ****!
Precis när jag satt mig ner ringde det igen och jag fick springa dit ännu en gång

Jag- HEJ?!
Damen- Hej jag ringer från el...
Jag- Du ringde för 2 MINUTERSEDAN!
Damen- Vi har ett erbjudande...
Jag- JAG ÄR INTE INTRESSERAD
Damen- men det.....
Jag- !"#¤%&/

Dont mess with me when im pissed off!

Skenet kan bedra... ;)

snowza, snowza.blogg.se,

Trött o sleten men gla endå :)

Jaaa, då var klockan sju och jag har inte gjort något som jag hade tänkt än, förutom skissat... Fast det blev ju något helt annat än tavlorna som jag ska sälja.

3 Saker som jag vill göra just nu:

Få hit therese
Spela buzz (självklart)
Gå till skolan

3 saker jag inte vill göra nu:

Städa (vem har lust med det liksom?)
Göra något viktigt
Läsa ut Orkideeboken (gah! man tröttnar lite på bulber o stjälkar efter ett tag)






Not check!

Dagens att göra lista:

Städa rummet


Gå på stan med therese

Köpa ciggaretter

Köpa lera

Göra klart halsbandet

Börja skissa på tavlorna som ska va klara om typ 10 dar....

Ja... det är ju inte mycket som blivit gjort än iaf. Men nu är ju min kära morbror o hans fru här så det lär väll inte bli så mycket mer vettigt gjort idag

Musiktips!

Nu sitter jag o lyssnar lite på hardstyle o mår allmänt bra :) tänkte tipsa om lite musik också!

Musik från Piecemaker/ Johan Herz. Jävligt skillad kille om ni frågar mig :)



Piecemaker -Pieces, love and the universe

God morgon!

God morgon på er!
Jag älskar att vakna upp till att andra människor pratar o gör frukost osv, det är så mycket mysigare än att gå upp till ett mörkt och tyst hus. Sen är en annan favorit att bli väckt av rossen, finns det något mysigare än att bli väckt av en stor fluffig hund liksom? :)


"storebror" är här nu! :D

Hihi, nu är min storebror här o hälsar på, bara en snabbvisit men endå! Vi ska snart äta kvällsmat sen sova, men först ska jag ut med min mysiga lilla hund ross.

Visst är han söt? När vi köpte han vägde han två kilo och var jätteliten, han var så liten att han kunde krypa under diskbänken (ni kan tänka er vilka fynd han hittade där...)! För en månad sedan vägde han 12 kilo, jag vill inte ens gissa vad han väger nu! trodde jag skulle ha en gullig liten valp i flera månader...

Snowza.blogg.se

Ministry of sound

Åh! Jag vill sååå gärna gå på Ministry Of Sound den 29/1!! Nu kommer tusen frågor upp i mitt huvud, vart ska vi sova, hur kommer vi hem, osv. Helt onödiga saker egentligen för sånt brukar ju lösa sig.. I värsta fall får vi sova i en buske! Vissa artister känns ju rätt värda att se, t.ex Alex Moreno och speciellt Alex Gaudino, brukar ju inte älska den musiken egentligen det brukar låta blaskigt ibland... Men dessa gillar jag! Destination Calabria har spelats rätt mycket det senaste, den känns nästan uttjatad, men förmodligen värd att höra live.
Tony ska ju vara med och hålla i ett lan den helgen i malmö, så det kanske är så långt hem endå om vi sover där. Sen är jag ju totalt överlycklig över att therese följer med! Hur lyckades jag övertala henne, kan fortarande inte fatta det själv, haha! Hoppas verkligen hon får upp ögonen för denna typ av musik, hon lär ju bli tvingad få följa med fler gånger! Hehe....... ;)



Hemmadag

Hajjhajj bloggen :) Idag har jag haft en hemmadag, sett lite på film och designat bloggen. Therese var här förut, vi satt och målade lite smått. Jag målade en jättesnygg uggla! haha.. Ibland måste man ju misslyckas....
Vi gick ut med ross som faktisk är mycket lättare sagt än gjort, speciellt om therese är med... Han är helt kär i henne och vill inte låta henne vara ifred, han blir helt galen när hon kommer och när vi är ute och går. Han ska liksom studsa runt i cirklar kring henne :)

Iaf, visst är det en fin lila tröja och rosett jag har? Köpte dem igår :) Och som bilden säger, jag är lika söt som alltid :D


Mitt första inlägg :)

Detta är mitt första inlägg, mest för att designa bloggen igen innan ja börjar skriva :p puss

Mitt första inlägg :)

Detta är mitt första inlägg, mest för att designa bloggen igen innan ja börjar skriva :p puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0